Meditex Glove Sdn. Bhd. / Aida Rozlia Abd. Latiff... [et al.] - Latiff, Aida Rozila; Ismail, Nor Izati; Yusoff, Eta Juhaida; Mohd. Razali, Roziana; Dahlan, Noor Darizah (1998)
Meditex Glove Sdn.Bhd adalah membuat, membekal dan memasarkan sarung tangan yang dikhaskan untuk kegunaan perubatan. Sarung tangan ini digunakan untuk pembedahan seperti yang digunakan di hospital, klinik, makmal kajian serta difamasi-farmasi untuk tujuan perubatan kerana camputan bahan yang digunakan semasa prosesnya telah ditetapkan serta dikhaskan bagi keperluan perubahan dan kebersihan serta kualitinya turut di jamin. Perniagaan ini beralamat 87, Lorong Perak 4, Mergong, Alor Setar, Kedah.