Soundtech Sdn. Bhd / Erwan Ramlan ...[et al.] - Ramlan, Erwan; Abdullah, Mohd. Azli; Sulaiman, Ahmad Fauzi; Ahmad, Rohaiza; Akob, Ziliana (1998)
Soundtech Sdn. Bhd menjual mengeluar dan membekalkan speaker (woofer). Perniaggan ini adalah merupakan pengeluaran barangan asas dalam pembuatan barangan berasaskan sistem audio iaitu pembesar suara. Ia merupakan barangan siap yang digunakan pada peralatan audiovideo, home-theater dan sebagainya. Perniagaan ini beralamat Lot 7, Bukit Makmur Light Industry Park, 08000 Sungai Petani, Kedah.