A.M.N Sdn. Bhd / Che Don Mohd Izam - Mohd Izam, Che Don (2020)
A.M.N Sdn. Bhd merupakan sebuah perniagaan yang mengeluarkan produk air pancut yang menggunakan pengesan haba (infra-red). Syarikat ini beroperasi di Kawasan Industri Bayan Lepas, Pulau Pinang