DuraInfo Enterprise / Joeraimi Jonit ... [et al.] - Jonit, Joeraimi.; Tajudin, Sabri; Fakhari, M., Haslinda; Abdul Hamid, Haniza (2000)
DuraInfo Enterprise adalah menawarkan perkhidmatan memberi maklumat terkini mengenai Pendidikan ,Ekonomi serta Sains dan Teknlogi kepada orang ramai dari pelbagai lapisan masyarakat terutama para pelajar dan orang perseorangan yang terlibat dalam aktiviti penggunaan maklumat.Perniagaan ini beralamat No. 200 B & C, Medan Putra, Seberang Jalan Putra, 05150 Alor Setar, Kedah.