Z.Y. Selera Ikan Bakar / Mohd Zaki Md Yusof - Md Yusof, Mohd Zaki
Z.y. SELERA IKAN BAKAR merupakan sebuah perniagaan perkongsian yang diusahakan oleh dua orang rakan kongsi dengan modal sebanyak RM 51,000. Lokasi kami bertempat di : Lot 6580 Sungai Udang, 41250 Klang. Z.y. SELERA IKAN BAKAR menyajikan makanan seperti ikan bakar, beberapa jenis masakan sayur, nasi, minuman panas/sejuk dan air buah-buahan. Perniagaan ini dijangka beroperasi pada April 2002.