Suatu alternatif teknik penyahkaburan / Nazirah Ramli - Ramli, Nazirah (Universiti Teknologi MARA Cawangan Pahang, 2002)
Kertas kerja ini memperkenalkan suatu altematif dalam teknik penyahkaburan iaitu melalui kaedah kesubset-an. Kriteria pemilihan teknik penyahkaburan Wang (1997) iaitu kebolehpercayaan, kekukuhan dan kemudahan pengiraan diuji bagi kaedah kesubset-an dengan norma-t hasil darab Aljabar dan berdasarkan data ramalan kemasukan Song dan Chissom (1993b).