Idea lanskap / Hartati Jumiran…[et al.] - Jumiran, Hartati; Abd Razak, Ramizah; Alias, Ezlina; Arepin, Sarena; Rahmat, Normalizawati (2009)
Misi IDEA LANSKAP adalah untuk meluaskan perkhidmatan kami keseluruh tanah air dan mengkormersilkannya memandangkan perkhidmatan sebegini jarang sekali di ceburi lebih-lebih lagi dari kalangan bumiputera untuk bersaing dengan bukan bumiputera. Di samping itu, misi kami adalah untuk mempelopori satu bidang perkhidmatan perunding landskap dan rekaan pelan bumiputera yang pertama di negeri Melaka.