Rancangan Perniagaan : IT Solution Enterprise / Mohd Mukhtar et al - Mohamed Nor, Mohamed Rizal; Mukhtar, Mohd Fairi; Abd Nasir, Mohamad Izam; Khalid, Ibrahim; Mahram, Noorfitriwati (1998)
IT Solution Enterprise merupakan sebuah perniagaan yang menjalankan aktiviti menjual, membaiki, dan servis komputer. Syarikat ini memilih Kawasan Terminal Bas Shahab Perdana, Alor Setar Kedah sebagai lokasi perniagaan.