Asas Keusahawanan (ETR 300) : Conquest Waste Disposal Services / Azizul Hadi Abd Aziz [et al.] - Abd aziz, Azizul Hadi; Hanafi, Helmi; Che Mastar, Che Hairul Rizal; Ismail, Irwan Effendy; Sahar, Hairil (1998)
Conquest Waste Disposal Services adalah perniagaan perkongsian yang menyediakan pengangkutan sisa-sisa industri dari kilang-kilang yang terletak di Kawasan perindustrian Perai, Pulau Pinang. Sisa-sisa yang dipungut akan di kitar semula atau dilupuskan.