Excellent ties manufacturing / Ainalita Zazni Adnan…[et al.] - Adnan, Ainalita Zazni; Hussein, Kamarul Hamdan; Bahari, Ismail; Hasin, Iskandar Dzulkarnain; Mat Abu, Nurjarul Asma (1997)
Dunia perniagan dan konsep keusahawanan merupakan dua bidang yang saling berkait dari segi fungsinya. Perniagaan merangkumi aktiviti ekonomi yang amat menguntungkan dan memerlukan komitmen sepadu termasuk aspek dalaman dan luaran. Untuk membuka sesuatu perniagaan, kita memerlukan keyakinan diri, bersemangat tinggi dan bersedia menghadapi saingan. Seseorang usahawan pertu berinisiatif sendiri dalam memajukan dan menampilkan bentuk bidang perniagaan yang diceburi. Pada dasarnya, penubuhan sesuatu syarikat itu adalah berdasarkan keuntungan, tambahan pula dalam menuju era ekonomi yang kian pesat, kami telah merebut peluang ini dengan menubuhkan Excellent Ties. Kami, lima orang rakan kongsi yang mempunyai syer dan tugas tertentu di dalam syarikat ini, telah bersetuju membuat satu perancangan projek menerima tempahan dan menjual tali leher.