De’ Style office equipment / Alfisyahrina Molis…[et al.] - Molis, Alfisyahrina; Mahmood, Halizan; Rezaudin, Noordiana; Abd. Karim, Suraiya; Ibrahim, Amielda (1999)
Perniagaan kami adalah berbentuk perkongsian yang dimiliki oleh lima orang rakan kongsi. Kami menjalankan pemiagaan yang menjual pelbagai jenis kelengkapan pejabat. Lokasi yang dikenal pasti adalah di sekitar Ampang. Kami berminat menceburi perniagaaan ini kerana bidang ini jarang sekali diceburi oleh kaum bumiputera. Di samping itu juga, perniagaan mempunyai prospek yang cerah untuk berkembang. Dengan wujudnya perniagaan kami ini, diharap ianya akan dapat menaikkan taraf bumiputera setanding dengan bangsa asing yang lain didalam bidang perniagaan.