ETR 300 : Creative Ceiling Enterprise / Samidah Jindang... [et al.] - Jindang, Samidah; Mohd Noor, Kharul Nisa; Md Noar, Nor Anif Zuraimi; Abd Aziz, Azizah Hanim; Misuan, Siti Maizurah (1999)
Creative Ceiling Enterprise adalah sebuah perniagaan yang menghasilkan produk siling berukir.Creative Ceiling juga merupakan satu-satunya syarikat bumiputra yang menceburi perniagaan ini. Syarikat ini mengeluarkan beberapa jenis siling. Antara siling yang dikeluarkan ialah : (a) Centra Panel Creative (b) Cornices Creative (c) Ceiling board Creative. Centra panel Creative dan Cornices Creative merupakan jenis siling yang digunakan di bangunan mewah seperti hotel, kondiminium, rumah banglo, istana dan sebagainya. Ceiling board Creative banyak digunakan seperti rumah, pejabat, institusi pengajian tinggi dan sebagainya. Lokasi perniagaan ini beralamat di Kampung Titi Besi, 02600 Arau, Perlis.