Sinaran Vision Enterprise / Farid Kamal Zainuddin ... [et al.] - Zainuddin, Farid Kamal; Mohd. Hashim, Hasmardy; Mohd. Mokhtar, Ikramuddin; Mohd. Akib, Mohd. Fazdli; Ibrahim, Mohd. Rizal (1999)
Sinaran Vision Enterprise merupakan sebuah perusahaan yang mengeluarkan dan membekalkan lampu depan “headlamp” motosikal Kriss dan “headlamp” disc break Kriss 2. Setiap unit dikeluarkan akan mengikut piawaian dan kehendak pelanggan. Mutu adalah perkara penting dalam operasi pembuatan produk ini. Pembuatan produk ini adalah berdasarkan kepada kontrak yang dibuat antara syarikat Sinaran Vision Enterprise dengan Syarikat Modenas selama 5 tahun. Sinaran Vision Enterprise telah memilih kawasan perindustrian Mergong, Alor Setar sebagai tapak lokasi perniagaan.