Asas Keusahawanan (ETR 300) : Amanjaya Grocery (AJG) / Khairul Nizam... [et al.] - Mat Ismail, Khairul Nizam; Abd. Rahman, Mohd. Nor Azam; Abdul Aziz, Mohd Azrul; Abdul Aziz, Ahmad Mokhlis; Ahmad, Mohd Fairuz (1999)
Syarikat Amanjaya Grocery memberi perkhidmatan jualan barangan runcit iaitu barangan keperluan seharian, bahan makanan dan keperluan-keperluan sampingan kepada pengguna sekitar lokasi Amanjaya dan beroperasi 24 jam. Disamping itu AJG shop juga menawarkan perkhidmatan selepas jualan seperti penghantaran barangan terus kerumah yang berdekatan. Lokasi perniagaan terletak di Lengkok Cempaka – 1, Persiaran Cempaka, 08000 Amanjaya, Kedah.