Rancangan Perniagaan ETR 300 : Mangifera Enterprise / Nor Ismaniza Ismail ... [et al.] - Ismail, Nor Ismaniza; Bahak, Nazirah; Mohd Razali, Masalwa; Ibrahim, Ariza; Abu Nasir, Azahmona (1998)
Jenis perniagaan yang dijalankan oleh Mangifera Enterprise ialah pemprosesan dan pengetinan buah-buah mempelam khususnya harumanis. Mempelam Mas Muda, Nam Dokmai dan Siam Panjang juga turut diproses. Buah mempelam yang telah diproses dimasukkan ke dalam tin bersama sirap. Lokasi perniagaan terletak di Bengkel Kecil Mara, Jejawi, Arau Perlis.