Asas Keusahawanan (ETR 300) : TeleArt Concept Sdn. Bhd. / Azizi Nordin... [et al.] - Nordin, Azizi; Ismail, Hazmal; Othman, Hairul Nizam; Raja Rozlan, Raja Natrah; Samsudin, Mohamad Shujairi (1999)
TeleArt Concept Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat yang membuat dan mengeluarkan badan telefon yang berasaskan plastic (ABS). Badan telefon yang dikeluarkan terdiri daripada berbagai jenis, bentuk, model, warna dan spesifikasi mengikut citarasa pelanggan pada masa kini. Lokasi tapak operasi beralamat di Lot 104 JalanA4/3, Kawasan Perindustrian MIEL, 08000 Sungai Petani, Kedah.