Asas Keusahawanan (ETR 300) : Carsery Shoppe / Siti Rohani Paidi...[ et al.] - Paidi, Siti Rohani; Ahmad Ropie, Nurul Huda; Mohd. Ibrahim, Nor Isnawati; Abd. Rahim, Norashikin (1998)
Carsery Shoppe adalah sebuah perniagaan memasang dan menjual tayar serta ala-alat tambahan kereta. Perniagaan ini beralamat di Pusat Niaga Utara, Lot 2550, Mukim Titi Tinggi, Daerah Padang Besar, 02100 Perlis.