Asas Keusahawanan (ETR 300) : Northern Ice Tube / Hariza Abd. Rahim... [et al.] - Abdul Rahim, Hariza; Mohd. Luding, Zuliyanty; A. Bakar, Norhayati; Hashim, Hashila; Che Abu Bakar, Rohani (1996)
Northern Ice Tube adalah sebuah perniagaan mengeluar dan membekal ais kiub. Ais kiub ini akan dibekalkan di sekitar Alor Setar seperti restoran, kedai-kedai runcit, kantin kilang, kantin sekolah serta gerai-gerai makan.. Perniagaan ini beralamat di No. 227, Kawasan Perindustrian Mergong 1, 05100 Alor Setar, Kedah.