Asas Keusahawanan (ETR 300) : Magnifico Fibreglass Product Co. / Zulkarnain Abdul Kadir...[et al.] - Abdul Kadir, Zulkarnain; Abu Hanifah, Zairul Azhar; Mohamad Yusoff, Mohamad Zaini; Ishak, Hasrul Safarin; Mohamad, Nor Hisam (1998)
Magnifico Fibreglass Product Co adalah sebuah perniagaan menghasilkan produk dengan menggunakan bahan mentah utama iaitu fiber. Jenis produk yang dihasilkan adalah seperti bot, kayak, tong sampah dan taman batu mini. Perniagaan ini beralamat di Lot 149, Komplek Alor Setar, Lebuhraya Darul Aman, 05100 Alor Setar, Kedah.