Asas Keusahawanan (ETR 300) : Kitchen Garden Arts Sdn. Bhd. / Nor Yamin Mat Ariffin ... [et al.] - Mat Ariffin, Nor Yamin; Mohd Taib, Mohd. Arshit; Mat Said, Suhairi; Abdul Rahman, Mhd Fuaz; Sobri, Sharil Azam (1998)
Kitchen Garden Arts Sdn. Bhd adalah sebuah perniagaan membuat dan membekal kabinet dapur seperti memasang aksessori peralatan dapur. Perniagaan ini beralamat di No. 1, Jalan Susuran Shahab, Jalan Sultanah, 05150 Alor Setar, Kedah.