ETR 300 : Tulip Larut Sdn. Bhd. / Irda Rina Kamarul Bahrain... [et al.] - Kamarul Bahrain, Irda Rina; Ismail, Shafiza; Shahbudin, Zerafina; Omar, Jamilah; Omar, Normayanti (1998)
Tulip Larut Sdn. Bhd adalah sebuah perniagaan menanam dan membekal bunga tulip kepada Kawasan sekitar negeri Perak, Kuala Lumpur dan Pulau Pinang seperti hotel, kedai bunga serta pelancong yang datang ke Bukit Larut. Perusahaan ini beralamat di No. 3, Lot 988, Jalan Kamunting, 34600 Kamunting, Perak.