ETR 300 : Excellent Boat Service / Mahani Mahadi ...[et al.] - Mahadi, Mahani; Abdul Shukor, Junaidah; Kassim, Khadijah; Rashid, Siti Rahimi; Mohd Saini, Zuliana (1998)
Excellent Boat Service adalah sebuah perniagaan perkhidmatan membaiki bot. Memberi perkhidmatan memperbaiki bot kepada nelayan-nelayan di sekitar Kuala Perlis. Perniagaan ini beralamat di Lot 1401, Kampung Tengah, 02000 Kuala Perlis, Perlis.