Papermills Gallery Sdn Bhd. / Razman Hadi Abdullah ... [et al.] - Abdullah, Razman Hadi; Abdul Malek, Mohd. Fathi; Abu Bakar, Noreela; Othman, Roslinda; Shuib, Sabrina Izwa (1998)
Papermills Gallery Sdn. Bhd adalah sebuah perniagaan mengeluarkan kertas dalam tiga saiz iaitu A4, F4 dan A3. Perniagaan ini akan menjalankan ativiti pengeluarankertas dari kertas-kertas terpakai. Perniagaan ini beralamat di Lot 1659, Jalan Sermatang, Fasa 2, Kawasan Perindustrian Jejawi, 02500 Mukim Jejawi, Perlis.