Rancangan Perniagaan ETR 300 Agensi Pelancongan / Suehara Ayeop...[et al.] - Ayeop, Suehara; Adnan, Azura Adlin; Surin, Adawiyah; Khalid, Zaitul Akmar; Mohamad, Nor Hafifah (1998)
Agensi Pelancongan Kenari adalah sebuah perniagaan perkhidmatan pakej pelancongan dalam dan luar negara, perkhdimatan tiket penerbangan domestik dan antarabangsa, pakej umrah dan haji berdaftar, tempahan hotel serta menjadi agen penerbangan Malayasia yang sah. Perniagaan ini beralamat di No. 4040, Taman Mutiara, Jalan Sultanah, 05350 Alor Setar, Kedah.