ETR 300 Seafood Hut Restaurant / Muhammad Nazre Bakhtiar Nasrijal... [et al.] - Nasrijal, Muhamad Nazre Bakhtiar; Mansur, Mastura Noorshahida; Ab Rashid, Mohd.Rasyidan; Abdullah, Rohani; Samsuri, Rasidi; Omar, Zura Zainira (1994)
Seafood Hut Restaurant adalah sajian khas makanan laut. Lokasi perniagaan ini terletak di KM.2, Kampung Kelibang, 07000 Pekan Kuah, Langkawi. Perniagaan ini merupakan perkongsian yang mempunyai ahli rakan kongsi seramai 6 orang. Tarikh permulaan perniagaan bermula pada 1 Januari 1997.