ETR 300 Hi-Tech Sdn. Bhd. / Norhayati Ahmad... [et al.] - Ahmad, Norhayati; Abdullah, Mazny; Arshad, Jainah; Abu Bakar, Nazwati (1999)
Hi-Tech Sdn. Bhd menyediakan batu-bata yang telah dikhaskan untuk menampung sesuatu beban yang berat.Industri ini beralamat di Lot 3212, Lorong Industri 6, Kawasan Perindustrian Bukit Panchor, 14300 Nibong Tebal, Pulau Pinang.