ETR 300 Body Mask Enterprise / Norlizan Mohamed Noor, Md Gamel Abd Nasser Mohamad Yusop and Ahmad Farid Noorisham - Mohamed Noor, Norlizan; Mohamad Yusop, Md. Gamel Abd. Nasser; Noorisham, Ahmad Farid (2000)
Body Mask Enterprise memproses dan menghasilkan minyak wangi yang dapat mengelakkan pemakainya dari di dekati serangga serta mengedarkanya.Industri ini beralamat di No. 25A, Jalan Shahab 4, Bas Terminal Shahab Perdana, 05150 Alor Setar, Kedah.