Esprit De Corps Sdn. Bhd. / Aida Wahid... [et al.] - Wahid, Aida; Ahmad Zukhi, Junaidah; Ismail, Nor Azlina; Mohd. Ridwan, Noriza; Samsudin, Normahani (1999)
Esprit De Corps Sdn. Bhd. menjalankan perniagaan yang mengeluarkan mangga kunci dan alat kawalan jauh. Produk ini sesuai dengan system keselamatan di tempat kediaman atau pejabat yang dilengkapi dengan sistem penggera. Perniagaan ini beralamat di Bukit Keteri, Mukim Cuping, 02450 Perlis.