Asas Keusahawanan (ETR 300) : Pesona Impian Sdn. Bhd. / Kahma Shufana Abdul Kadir... [et al.] - Abdul Kadir, Kahma Shufana; Saroji, Safinas; Ibrahim, Rozita; Che Sohok, Nik Norhanis (1998)
Pesona Impian Sdn. Bhd adalah perniagaan pembuatan teh herba dari daun pegaga. Teh herba ini boleh juga digunakan untuk mengubati penyakit batuk kering dan kusta. Perniagaan ini beralamat di Lot 5, Kawasan MIEL, Jejawi Fasa II, Jalan Jejawi Sematang, 02600 Jejawi, Perlis.