Asas Keusahawanan (ETR 300) : Option – 1 Enterprise / Zarina Zaharuddin...[et al.] - Zaharuddin, Zarina; Hassan, Siti Rahayu; Rahman, Nooraishah Abdul; Mohammad, Wan Fazilawaton (1999)
Option – 1 Enterprise adalah perusahaan memproses dan mengedarkan makanan bayi dengan menggunakan barangan tempatan. Perusahaan ini beralamat No. 15/A, Lot 53, Kawasan Perusahaan Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah.