ETR 300 : Mega Star Furnishing Centre / Mohd. Nazri Salim ... [et al.] - Bakar, Mohd. Nazri Salim; Zainol, Aswady; Ramli, Megat Nor Rashid Megat; Mohd Ghazali, Mohd Fadil; Hasnan, Noohamizee (1998)
Mega Star Furnishing Centre adalah perniagaan menjual perabot yang berasaskan kayu tempatah seperti kayu nyatoh, kayu getah dan sebagainya, bahan-bahan fabrik, logam dan rotan. Perniagaan ini beralamat Lot 1510, Jalan Berjaya Satu, Seberang Jalan Putra, Alor Setar, Kedah.