Asas Keusahawanan (ETR 300) : Unique Pillar Enterprise / Mat Fauzi Mahmood... [et al.] - Mahmood, Mat Fauzi; Hussin, Muhd. Yusof; Yahya, Mohd. Salmi; Abd. Kadir, Ahmad Iskandar; Md. Nor, Mohd. Shahrim (1999)
Unique Pillar Enterprise menghasilkan dan memasarkan tiang-tiang larik, pillar dan perabut yang berasaskan batu dan simen. Unique Pillar Enterprise beralamat KM. 10.7, Jalan Putra, Alor Janggus, 02600 Alor Setar, Kedah.