ETR 300 Creative Furniture Sdn. Bhd. / Ibrahim Daud... [et al.] - Daud, Ibrahim; Mahmud, Mohd. Nasir; Ahmad Zawawi, Fairul Rafiq; Zainal, Masni; Alwi, Johari (1999)
Creative Furniture Sdn. Bhd menghasilkan pembuatan perabot sekolah iaitu kerusi dan meja . Model yang dihasilkan adalah kerusi murid ‘solid seat’ dan meja murid ‘solid top’. Creative Furniture Sdn. Bhd beralamat Lot 24, Kawasan Perusahaan Jejawi, 02600 Jejawi, Perlis.