ETR 300 : M. N. Pioneer Transport Enterprise / Mazni Mustafa Al-Bakri ... [et al.] - Mustafa Al-Bakri, Mazni; Yahya, Masni; Abu Bakar, Musliza; Ali, Munirah; Abdul Rahman, Noor Azmah (1999)
M. N. Pioneer Transport Enterprise menyediakan perkhidmatan pengangkutan barangan dari Gudang ke kilang yang diminta oleh pelanggan. Juga mengambil tempahan untuk perkhidmatan untuk tujuan berpindah rumah, peralatan perkahwinan dan sebagainya. M. N. Pioneer Transport Enterprise beroperasi di 5007, Jalan New Ferry, 12100 Butterworth, Pulau Pinang.