Global Vision Packaging (M) Sdn. Bhd. Packaging / Aminuddin Hj. Kassim... [et al.] - Kassim, Aminuddin; Mohd. Zaknan, Mohd. Nizam; Hassan, Norhidayah Hj; Ahmad, Rozana Hj; Ab Wahab, Sabrina (2001)
Global Vision Packaging (M) Sdn. Bhd adalah mengeluarkan pembuatan kotak untuk pembungkusan. Lokasi perniagaan ini terletak di Lot 75, Jalan 2A-2, Kawasan Perindustrian MIEL, Sungai Tukang, 08000 Sungai Petani, Kedah.