Emphasis Car Rental: syarikat penyewaan kenderaan / Ahmad Anuar Juhari…[et al.] - Juhari, Ahmad Anuar; Ibrahim, Norlia; Tohar, Norhazlin; Md. Nordin, Norfadzli; Razali, Nor Azniza (2000)
Emphasis Car Rental merupakan sebuah perniagaan perkongsian yang memberi perkhidmatan penyewaan kenderaan pandu sendiri. Perniagaan ini dipilih kerana, ia merupakan sebuah perniagaan yang memberikan kemudahan pengangkutan bagi pelancong-pelancong asing yang inginkan kenderaan untuk penggunaan peribadi dalam tempoh jangka masa tertentu selain dari pengguna tempatan. Maka ia mempunyai potensi yang besar untuk maju.