Cendana Classic Furniture / Abrar Ahmad…[et al.] - Ahmad, Abrar; Ab Aziz, Amy Lyn; Abd Aziz, Azliza; Rosli, Dzulhazmi; Eka Puspita, Heny Sri Wahyu (1996)
Cendana Classic Furniture merupakan sebuah syarikat yang menjalankan aktiviti - aktiviti penjualan pelbagai jenis barangan perabot kayu yang diukir indah berlandaskan atau bermotifkan ciri-ciri antik klasik. Syarikat ini adalah merupakan Agen Penjual kepada Syarikat Graha Karya Hasro yang berpengkalan di Melaka yang mana ianya bertindak sebagai pembekal utama barangan kami. Syarikat ini tertakluk dibawah segala peraturan-peraturan yang terkandung di dalam Akta Syarikat 1965, dan ianya akan hanya menjual barangan siap dan sedia untuk dipasarkan. Perniagaan perabot antik moden dijangka akan mendapat sambutan hangat daripada pelanggan-pelanggan golongan pertengahan, atasan dan korporat berdasarkan permintaan yang tinggi dan menggalakkan terhadap barangan perabot moden tetapi bercirikan antik.