Creative Enterprise / Ashraf Zuwairi Mohamad Ibrahim... [et al.] - Mohamad Ibrahim, Ashraf Zuwairi; Mohamed Nor, Zanariah; Jamaluddin, Zuraiza; Haron, Siti Nurbaya; Din, Dinifizia (2000)
Creative Enterprise ialah sebuah syarikat yang menjalankan operasi pemasangan hasil kombinasi daripada topi dan radio ataupun lebih dikenali sebagai 'walk cap radio'. Ia beroperasi di Perusahaan Ringan Bakar Arang, Sungai Petani. Ia juga merupakan sebuah perniagaan hasil gabungan lima orang usahawan muda bumiputra. Aktiviti utama yang dijalankan oleh perniagaan ini adalah memasang dan memasarkan "walk cap radio" kepada pengguna yang memerlukan khidmat mereka. Perniagaan ini mula beroperasi pada 1 Januari 2001.