Max-B Sdn. Bhd. / Mohd Fazli Mokhtarudin... [et al.] - Mokthtarudin, Mohd Fazli; Awang, Norazly; Abd Manan, Ismail; Mohd Fauzi, Afzanizam (2000)
Max-B Sdn Bhd merupakan syarikat yang mengeluar, membekal dan memasarkan baja organik kepada pengguna. Bentuk perniagaan ini ialah Syarikat Sendirian Berhad. Perniagaan ini terletak di Kawasan perindustrian Sungai Petani, Kedah dan mula beroperasi pada 1 Januari 2001. Syarikat ini telah merancang untuk mengeluarkan sejenis baja organik yang mana ianya juga berkesan terhadap kesuburan pokok perhiasan.