Kayangan Craft Centre / Syahrul Nizam Shuib... [et al.] - Shuib, Syahrul Nizam; Othman, Julia; Md Arshad, Norhapizah; Mahmud, Mazlida; Pardin, Siti Hawa (2019)
Kayangan Craft Centre adalah syarikat perkongsian yang bertapak di Kangar Perli. Perniagaan utama mereka adalah menjual dan membeli secara pukal barangan kraftangan. Syarikat ini memulakan perniagaan pada tahun 2002 .