Impiana Leather Enterprise/ Rohani Abdul Rahim... [et al.] - Abdul Rahim, Rohani; Isa, Noorliana; Kaza, Siti Zaiwayah; Hussain, Norazlina; Zubir, Norhazlina Saadon (2000)
Impiana leather enterprise merupakan syarikat yang menjadi pengeluar dan pembekal barangan kulit yang beroperasi bagi memenuhi kehendak semua pelanggan dari semua peringkat umur. Mereka juga menyediakan barangan kulit ini sebagai memenuhi kepuasan pengguna di samping rekabentuk yang menarik, berkualiti tinggi serta harga yang berpatutan. Perniagaan ini merupakan sebuah perniagaan perkongsian. Lokasi perniagaan ini terletak di Jejawi, Kangar Perlis.