Laporan Tahunan 2025 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Selangor - Mohd Jais, Mohamad Hamidi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Penerbitan laporan tahunan ini adalah perkongsian maklumat serta memaparkan segala program dan aktiviti yang telah berjaya dijalankan oleh PTAR UCS sepanjang tahun 2025 ini. Inisiatif program yang dijalankan ini adalah untuk menyokong tagline “Pembudayaan Ilmu, Membentuk Adiwangsa”. Perubahan teknologi kepada dunia pada masa ini telah memberikan cabaran di dalam dunia kepustakawanan untuk sentiasa menjadikan