Mesin torehan getah / Riduan Jamaludin, Azrol Azis dan Banun Baharun - Jamaludin, Riduan; Azis, Azrol; Baharun, Banun (Faculty of Mechanical Engineering, 1995)
Laporan projek akhir ini membincangkan secara ringkas tentang beberapa alat torehan automatik yang telah dibangunkan di RRIM selain menyediakan satu laporan penghasilan mesin torehan getah yang baru. Ini termasuk perbandingan di antara prototaip-prototaip yang sedia ada serta usaha penghasilan satu prototaip mesin torehan konsep baru yang kami namakan RABITZ. Sistem-sistem yang dihasilkan ini berpotensi untuk dimajukan dan digunakan pada masa hadapan sebagai usaha mengatasi masalah kekurangan tenaga buruh dalam industri getah pada hari ini.