Memasang sebuah mesin untuk menghasilkan rangka keluli bagi kegunaan di dalam prefabricated slab / Abdul Khalik Parman - Parman, Abdul Khalik (Faculty of Mechanical Engineering, 1986)
Udara termampat telah lama digunakan didalam industri. Walaubagaimanapun ia tidak lagi digunakan sehingga pada akhir-akhir ini ia telah mula diperkenalkan semula. Pada masa-masa lepas kegunaan utama udara termampat hanyalah pada kerja-kerja menggerudi batu, penyemburan cat, pengikatan skru dan dalam peralatan penyelenggaran dan pembersihan. Selepas perang dunia banyak kemajuan telah dicapai dalam penggunaan sistem numatik, dimana keselamatan dari segi kejutan atau kebakaran lebih terjamin…