Garden Village Design Sdn. Bhd. (GVDSB) - Othman, Nor Azlan; Rezo, Khairul Hidayat (UiTM Newshub, 2022)
30 Mac 2022 – Satu perjanjian Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Teknologi MARA(UiTM) dan Garden Village Design Sdn Bhd (GVDSB) telah termeterai bagi memperkukuhkan lagikerjasama strategik di antara kedua-dua pihak. Majlis yang dihadiri hampir 50 staf daripada UiTM danGVDSB telah dijalankan secara tertutup di Hotel The Light, Seberang Jaya Pulau Pinang denganmematuhi prosedur operasi standard (SOP) ketat yang dikeluarkan oleh Majlis Keselamatan Negara(MKN).