Buletin PTA UiTM Kelantan / Nordelina Zulkarnain - Zulkarnain, Nordelina (Perpustakaan Tengku Anis, 2015)
Buletin PTA diterbitkan setahun sekali dan mengandungi berita-berita mengenai program dan aktiviti yang telah dijalankan di PTA sepanjang tahun.