Pustakawan: Pakar maklumat / Haliza Yahya - Yahya, Haliza (Faculty of Information Management, 2015)
Adakah anda sedang mencari pekerjaan dengan peluang yang terbuka untuk perkembangan diri dan profession anda? Pertimbangkan pelbagai bidang tugas yang ada dalam bidang kepustakawanan. Bidang, dan pekerjaan pustakawan, yang merupakan pakar maklumat sedang berkembang untuk seiring dengan perkembangan tersebut. Ya, masa depan kita adalah maklumat. Untuk memastikan kita dapat mengawal dan dapat bergerak ke hadapan, eloklah anda menceburi bidang professional maklumat.