The paradox of information : media sosial vs media massa / Mohd Fauzi Abdullah and Muhammad Izuan Azizan - Abdullah, Mohd Fauzi; Azizan, Muhammad Izuana (Faculty of Information Management, 2015)
Penulisan ini membincangkan berkaitan tentang penggunaan laman sosial dan media massa yang boleh memberikan pelbagai kemudahan dan kebaikan kepada pengguna. Namun, sebaliknya apa yang terjadi hari ini laman sosial dan media massa semakin hilang imej sebagai pemberi fakta yang tepat akibat daripada keghairahan pengguna mengejar berita hangat tanpa mengetahui ketepatan sesuatu maklumat tersebut.