Majlis Jasamu Dikenang: Dewan Sri Budiman: Universiti Teknologi MARA: 14 Ogos 2007 / Universiti Teknologi MARA, UiTM - UiTM, Universiti Teknologi MARA (Universiti Teknologi MARA, UiTM, 2007)
Rakaman setinggi terima kasih kepada Jawatankuasa Majlis Jasamu Dikenang UiTM Tahun 2007 di atas kesudian menjemput saya ke majlis yang membawa makna ini. Tahniah dan syabas kepada Ahli Jawatankuasa Penganjur di atas hasil usaha mengadakan majlis pada tahun ini. Saya merasa amat bersyukur dan bertuah kerana dapat bersama lagi meraikan tuan-tuan dan puan-puan yang telah banyak berjasa, menabur khidmat dan memberi komitmen kepada UiTM khususnya dan kaum bumiputera keseluruhannya. Kegembiraan ini juga ingin dikongsi oleh saya bersama tuan-tuan dan puan-puan yang telah berkhidmat dengan penuh kesetiaan dan dedikasi kepada UiTM melewati tempoh 25 hingga 30 tahun.