Panduan perpustakaan - Adnan, Noor Hidayat (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2020)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM terus komited dalam merealisasikan aspirasi Universiti Teknologi MARA (UiTM) untuk terus mencipta kecemerlangan dan memartabatkan UiTM di tahap yang lebih tinggi. Justeru itu, pemantapan kualiti sistem penyampaian maklumat sentiasa menjadi fokus kepada PTAR dalam memenuhi keperluan dan kepuasan pelanggan lebih-lebih lagi dengan Norma Baharu Perkhidmatan Perpustakaan.